0 0
Texmex biffar med couscous- och bönsallad

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Biffar
500 g Köttfärs
2 msk Spiskummin
1 msk Paprikapulver
1 tsk Chilipulver
2 msk Persilja
1 st Lök
3 nypor Salt
1.5 msk Rapsolja
1 st Ägg
Peppar
Couscoussallad
2 dl Couscous
1 paket Blandade bönor
1 st Paprika röd
10 st Körsbärstomater
1 st Rödlök
100 g Blandsallad
Rapsolja
Salt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Texmex biffar med couscous- och bönsallad

  • 40
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Biffar

  • Couscoussallad

Steg

Dela

Texmex biffar med couscous- och bönsallad. Väldigt enkelt och gott! Jag var lite lat när jag gjorde biffarna så jag gjorde ingen sås utan vi hade lite färdigsåser till. Det jag kan rekommendera är att göra en tomatsalsa till eller någon yoghurtsås med vitlök och örter!

Steg

1
Färdig

Biffar

Blanda färsen med alla ingredienser. Forma till biffar och stek i olja och smör på medelvärme. Ös biffarna med smör några gånger under stekningen.

2
Färdig

Koka couscousen enligt anvisningarna på paketet. Skölj bönorna och hacka tomat, paprika och rödlök. Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ringla över lite olja och salt.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Blinier – ryska boveteplättar med löjrom, rödlök, creme fraiche och gräslök
Nästa
Jordgubbscheesecake med vit choklad och limemarinerade jordgubbar i portionsglas
Föregående
Blinier – ryska boveteplättar med löjrom, rödlök, creme fraiche och gräslök
Nästa
Jordgubbscheesecake med vit choklad och limemarinerade jordgubbar i portionsglas

Kommentera