0 0
Texmex biffar med couscous- och bönsallad

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Biffar
500 g Köttfärs
2 msk Spiskummin
1 msk Paprikapulver
1 tsk Chilipulver
2 msk Persilja
1 st Lök
3 nypor Salt
1.5 msk Rapsolja
1 st Ägg
Peppar
Couscoussallad
2 dl Couscous
1 paket Blandade bönor
1 st Paprika röd
10 st Körsbärstomater
1 st Rödlök
100 g Blandsallad
Rapsolja
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Texmex biffar med couscous- och bönsallad

  • 40
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Biffar

  • Couscoussallad

Directions

Share

Texmex biffar med couscous- och bönsallad. Väldigt enkelt och gott! Jag var lite lat när jag gjorde biffarna så jag gjorde ingen sås utan vi hade lite färdigsåser till. Det jag kan rekommendera är att göra en tomatsalsa till eller någon yoghurtsås med vitlök och örter!

Steps

1
Done

Biffar

Blanda färsen med alla ingredienser. Forma till biffar och stek i olja och smör på medelvärme. Ös biffarna med smör några gånger under stekningen.

2
Done

Koka couscousen enligt anvisningarna på paketet. Skölj bönorna och hacka tomat, paprika och rödlök. Blanda ihop alla ingredienser i en skål, ringla över lite olja och salt.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Blinier – ryska boveteplättar med löjrom, rödlök, creme fraiche och gräslök
next
Jordgubbscheesecake med vit choklad och limemarinerade jordgubbar i portionsglas
previous
Blinier – ryska boveteplättar med löjrom, rödlök, creme fraiche och gräslök
next
Jordgubbscheesecake med vit choklad och limemarinerade jordgubbar i portionsglas

Add Your Comment