0 0
Färsfylld zucchini toppad med getost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
3 st Zucchini stora
500g Köttfärs valfri färs
1 paket Krossade tomater
200 g Champinjoner
2 st Vitlöksklyftor
150 g Getost funkar även med feta eller vanlig hård ost
0.5 dl Persilja färsk
Örtsalt efter smak
1 msk Grönsaksfond
1 krm Peppar
1 tsk Oregano

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Färsfylld zucchini toppad med getost

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Färsfylld zucchini toppad med getost. En rätt som inte är så krånglig att göra som man kan tro! Den är dessutom lätt att göra vegetarisk. Byt ut köttfärsen till vegetarisk/vegansk färs. Servera med tzatziki och en grekisk sallad. Mums!

Steps

1
Done

Förberedelser

Börja med att dela zucchinin och gröp ur dem med en sked. Spara innehållet som du kan använda i fyllningen.

2
Done

Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka champinjonerna och fräs dem i olja. Tillsätt köttfärs och stek till köttfärsen får färg.

3
Done

Tillsätt krossade tomater, vitlök, grönsaksfond, örtsalt, peppar, oregano, gyroskrydda (går att skippa) och färsk persilja. Låt puttra i 10-15min.

4
Done

Fyll zucchininsen och strö över getosten. Du kan ersätta den med fetaost eller vanlig hårdost. Grädda i mitten av ugnen i ca 25-30 min. Servera med tzatziki och en god sallad!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Linsbolognese
previous
Vegansk linsbolognese
Kladdkaka med nutellamousse
next
Chokladkaka med Nutellamousse
Linsbolognese
previous
Vegansk linsbolognese
Kladdkaka med nutellamousse
next
Chokladkaka med Nutellamousse

Add Your Comment