0 0
Harcha – marockanska mannagrynsbröd

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
5 dl Mannagryn
100 g Smör
1.5 dl Mjölk Rumstemperatat
1 msk Strösocker
2.5 tsk Bakpulver
1 nypa Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Harcha – marockanska mannagrynsbröd

  • Serves 3
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Harcha – marockanska mannagrynsbröd som steks i panna. Påminner lite om scones! Om du inte ätit det så kan jag rekommendera dig att testa. Enkelt, relativt snabbt och smidigt och gott. Vi åt dem med aprikosmarmelad och smör/ost ?

Steps

1
Done

Smält smöret. Blanda ner alla torra ingredienser i en bunke - mannagryn, bakpulver, salt och socker.

2
Done

Tillsätt smöret, blanda och tillsätt till sist mjölken - blanda.

3
Done

Täck bunken och låt stå i 10-15 min. Strö ut lite mannagryn och platta ut degen och stansa ut små runda mackor ca 1cm tjocka. Stek på medelvärme i en torr panna i ca 5min på varje sida. Servera med marmelad.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Croissant med nutella, banan och hallon
previous
Croissant med nutella, banan och hallon
Krämig tacopaj
next
Krämig tacogratäng
Croissant med nutella, banan och hallon
previous
Croissant med nutella, banan och hallon
Krämig tacopaj
next
Krämig tacogratäng

Add Your Comment