Ingredients
-
125 g Mörk choklad
-
125 g Mjölkchoklad
-
3 dl Mjölk
-
2 dl Vispgrädde
-
Körsbärssås
-
250 g Körsbär
-
0.25 dl Vatten
-
3 msk Strösocker
-
1 msk Citron
-
1 tsk Majsstärkelse
Directions
Len chokladkräm med körsbärssås. Den söta chokladen passar perfekt till den sötsyrliga körsbären. Gillar man inte körsbär så går det lika bra med hallon, men kan verkligen rekommendera med körsbär. Deet är riktigt gott! 🙂
Steps
1
Done
|
ChokladkrämKoka upp mjölk och grädde. Bryt chokladen i en bunke och häll över den varma gräddmjölken, rör om tills chokladen smält. Låt svalna och stelna i kylen. När chokladkrämen är tillräckligt fast så kan du antingen spritsa eller skeda äver den i glas. |
2
Done
|
KörsbärssåsLägg de frysta körsbären i en kastrull. Häll på vatten, socker och citronsaft och låt koka upp. Låt sedan koka i 3 min. Blanda majstärkelse med 2-3 msk vatte. Rör ner i såsen under omröring. |