0 0
Vegetariska minivårrullar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

1 st Morötter
150 g Shiitake
100 g Bambuskott
100 g Vitkål
1 msk Japansk soya
1 tsk Ingefära
Rapsolja till stekning och fritering
2 Vitlöksklyftor
2 st Salladslök
Vårullsdeg
1 st Äggvita

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vegetariska minivårrullar

  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Små krispiga och goda vegetariska vårrullar! Inte alls så svårt att göra som man kan tror. Degen eller bladen till vårrullarna finns att köpa i olika storlekar och jag valde de minsta. Köpte dem på en vegetarisk livsmedelsbutik!

Steg

1
Färdig

Strimla vitkålen, riv moroten, strimla bambuskott och finhacka shiitaken. Riv ingefäran och vitlöken. Strimla salladslöken.

2
Färdig

Värm en panna med olja och fräs ingefära, salladslök och vitlök i 50 sek. Häll ner resterande grönsaker till fyllningen och fräs tills de mjuknat upp. Smaka av med japansk soya och eventuellt lite salt. Låt fyllninen svalna lite.

3
Färdig

Om du som jag kör på små vårrullsblad så räcker det med 2 tsk per vårrulle. (sök på roll spring rolls så får du upp instruktioner på hur du rullar dem).
Äggvitan används för att skapa en klister och stänga vårullen.

4
Färdig

Fritera eller stek i rikligt med olja tills vårrullarna är gyllene. Servera med en god wok och sötsursås!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Len chokladkräm med körsbärssås
Föregående
Len chokladkräm med körsbärssås
god chicken tikka masala
Nästa
Riktigt god chicken tikka masala
Len chokladkräm med körsbärssås
Föregående
Len chokladkräm med körsbärssås
god chicken tikka masala
Nästa
Riktigt god chicken tikka masala

Kommentera