0 0
Mozartkulor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

125 g Nougat
200 g Mandelmassa
150 g Choklad

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Mozartkulor

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Mozzartkulor, nougat mandelmassa och choklad. Ett måste till jul för alla mandelmassaälskare. Gillar man inte mandelmassa så kanske de här munsbitarna går hem ändå. De är väldigt goda!

Steps

1
Done

Skär nougaten i 25 lika stora bitar. Rulla bitarna till runda bollar och låt stelna i kylen. Gör samma sak med mandelmassan men platta till den istället för att rulla.

2
Done

Lägg en nougatboll på varje mandelmassebit och forma mandelmassan runt hela nougaten. Smält chokladen. Doppa kulorna i chokladen och låt dem sedan rinna av på ett ugnsgaller med bakplåtspapper under.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Vaniljpannacotta med passionsfrukt - utan gelatin
previous
Vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin
pasta med ost och skinksås
next
Pasta med ost och skinksås
Vaniljpannacotta med passionsfrukt - utan gelatin
previous
Vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin
pasta med ost och skinksås
next
Pasta med ost och skinksås

Add Your Comment