0 0
Vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
3 dl Vispgrädde
0.5 tsk Agar agar
1 krm Vaniljpulver
2.5 msk Strösocker
0.5 tsk Vaniljsocker
Passionsfruktsås
10 st kuber Passionfrukt frysta kuber
1 msk Strösocker

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin

  • Portioner 3
  • Medium

Ingredienser

  • Passionsfruktsås

Steg

Dela
Annons:

Krämig vaniljpannacotta med passionsfrukt – utan gelatin. Istället för gelatin använder jag agar agar som är ett vegetabiliskt substitut som funkar lika bra för pannacotta. Agar agar finns på de flesta matbutiker där alla bakingredienser finns.

I det här receptet kan du själv välja om du vill sila av passionsfruktskärnorna beroende på om du vill ha lite crunch eller inte.

Tips på köksredskap här

Steg

1
Färdig

Pannacotta

Koka upp grädde, socker, vaniljpulver och vaniljsocker. Tillsätt agar agar under omrörning och låt koka i ytterliggare 5 min på medelvärme. Häll upp pannacottan i 3 st små glas. Låt stelna i kyl i minst 3h.

2
Färdig

Passionsfruktsås

Koka upp passionfruktskuberna med socker. Vill du inte ha några kärnor så kan du sila av dem. Låt såsen svalna innan du heller på den över den stelnade pannacottan.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette
Föregående
Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette
mozartkulor
Nästa
Mozartkulor
Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette
Föregående
Ugnsrostade tomater med burrata och krispig baguette
mozartkulor
Nästa
Mozartkulor

Kommentera