0 0
Krämig tonfisksallad med risoni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Tonfiskröran
200 g Tonfisk i vatten
2 dl Créme Fraiche
2 msk Majonnäs
1 st Rödlök
1 tsk Paprikapulver
Salt
Tillbehör
3 dl Risoni okokt
100 g Rädisor
15 cm Gurka
1 st Paprika röd
100 g Sockerärtor
100 g Soltorkade tomater
Oliver

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krämig tonfisksallad med risoni

  • 35
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Tonfiskröran

  • Tillbehör

Steg

Dela

Krämig tonfisksallad med risoni. Smarrig tonfiskröra som blandats ihop med risoni och blivit sådär krämigt och gott. Toppar sedan med krispiga grönsaker.

En perfekt sallad till bufféer och picknickar.

Steg

1
Färdig

Risoni

Koka risonin. Sila av och låt svalna.

2
Färdig

Tonfiskröran

Sila av tonfisken och finhacka rödlöken. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Vänd i rödlöken och tonfisken. Smaka av med salt.
Vänd i risonin.

3
Färdig

Grönsakerna

Hacka och skiva alla grönsaker. Blanda ner hälften av grönsakerna i röran och spara resten att toppa med.

4
Färdig

Servera

Servera pastasalladen med mer av toppingen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pasta med rostad tomatsås
Föregående
Pasta med rostad tomatsås
Fisknuggets med citronsås och ris
Nästa
Fisknuggets med citronsås och ris
Pasta med rostad tomatsås
Föregående
Pasta med rostad tomatsås
Fisknuggets med citronsås och ris
Nästa
Fisknuggets med citronsås och ris

Kommentera