Ingredients
-
Rosta i ugnen
- 400 g Babytomater
- 1 st Rödlök
- 2 st Vitlöksklyftor
- 0.75 dl Pumpafrön
- Olivolja
- Salt
- Peppar
-
Till såsen
- 1.5 dl Grädde
- 400 g Pasta
- Salt
- Chilipulver
-
Topping
- 1 st Mozzarella
- Basilika
Directions
Lättlagad pasta med rostad tomatsås och mozzarella. Du rostar allting i ugnen, mixar, kokar upp med grädde och blandar med pastan. Väldigt smidigt och gott. Hade i lite pumpafrön för lite textur men också protein och antioxidanter.
Toppa pasta med mozzarella och färsk basilika.
Steps
1 Done | Rosta tomaternaSätt ugnen på 200 grader. |
2 Done | SåsenMixa de rostade grönsakerna och vänd ner i en djup panna. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt, chilipulver och peppar. När det smakar bra. Vänd i pastan. |
3 Done | ServeraServera pastan med mozzarella och färsk basilika. |