Ingredients
- 500 g Rana Gnocchi
- 25 g Smör
- 0.5 st Gullök
- 1 st Vitlöksklyftor
- 300 g Spenat Hackad
- 150 g Salladsost
- 150 g Fetaost
- 2.5 dl Grädde
- 3 dl Mjölk
- Vegeta
- Peppar
- 2 msk Vetemjöl/majstärkelse
Directions
Smörstekt gnocchi med spenat & fetaost. Krämigt, gott och prisvänligt.
Går att byta ut gnocchi mot pasta också!
– Kombinerar feta & salladsost för att få god smak men också krämighet från salladsosten som dessutom är billigare.
– Vi kör även på fryst spenat!
Steps
1 Done | Smörstek gnocchin tills den fått fin yta. Ställ åt sidan. |
2 Done | Fräs löken i samma panna i lite olja. Riv i vitlök och vänd sedan ner hackad spenat. Stek tills den tinat och vätskan avdunstat. |
3 Done | Red med majstärkelse till önskad konsistens. Tillsätt lite åt gången under omrörning så ser du hur den tjocknar. |
4 Comments Hide Comments
När har man i osten?
Uppdaterat receptet nu! / Emilia
Ska fetaosten i eller ätas bredvid? Den nämns inte i receptet?
Den ska vändas i! /Emilia