Ingredients
-
500 g Rana Gnocchi
-
25 g Smör
-
0.5 st Gullök
-
1 st Vitlöksklyftor
-
300 g Spenat Hackad
-
150 g Salladsost
-
150 g Fetaost
-
2.5 dl Grädde
-
3 dl Mjölk
-
Vegeta
-
Peppar
-
2 msk Vetemjöl/majstärkelse
Directions
Smörstekt gnocchi med spenat & fetaost. Krämigt, gott och prisvänligt.
Går att byta ut gnocchi mot pasta också!
– Kombinerar feta & salladsost för att få god smak men också krämighet från salladsosten som dessutom är billigare.
– Vi kör även på fryst spenat!
Steps
1
Done
|
Smörstek gnocchin tills den fått fin yta. Ställ åt sidan. |
2
Done
|
Fräs löken i samma panna i lite olja. Riv i vitlök och vänd sedan ner hackad spenat. Stek tills den tinat och vätskan avdunstat. |
3
Done
|
Red med majstärkelse till önskad konsistens. Tillsätt lite åt gången under omrörning så ser du hur den tjocknar. |