Ingredients
-  500 g Rana Gnocchi
-  25 g Smör
-  0.5 st Gullök
-  1 st Vitlöksklyftor
-  300 g Spenat Hackad
-  150 g Salladsost
-  150 g Fetaost
-  2.5 dl Grädde
-  3 dl Mjölk
-  Vegeta
-  Peppar
-  2 msk Vetemjöl/majstärkelse
Directions
Smörstekt gnocchi med spenat & fetaost. Krämigt, gott och prisvänligt.
Går att byta ut gnocchi mot pasta också!
 – Kombinerar feta & salladsost för att få god smak men också krämighet från salladsosten som dessutom är billigare.
 – Vi kör även på fryst spenat!
Steps
| 1 Done | Smörstek gnocchin tills den fått fin yta. Ställ åt sidan. | 
| 2 Done | Fräs löken i samma panna i lite olja. Riv i vitlök och vänd sedan ner hackad spenat. Stek tills den tinat och vätskan avdunstat. | 
| 3 Done | Red med majstärkelse till önskad konsistens. Tillsätt lite åt gången under omrörning så ser du hur den tjocknar. | 
4 Comments Hide Comments
När har man i osten?
Uppdaterat receptet nu! / Emilia
Ska fetaosten i eller ätas bredvid? Den nämns inte i receptet?
Den ska vändas i! /Emilia