0 0
Mjuk vaniljfudge

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 dl Vispgrädde
1.75 dl Strösocker
1 dl Ljus sirap
2 tsk Vaniljsocker
100 g Vit choklad
50 g Rumstempererat smör

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Mjuk vaniljfudge

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Otroligt mjuk och god vaniljfudge. Fudge tillagas på liknande sätt som kola, skillnaden är att man tillsätter smör och choklad när kolan är choklad. Just chokladen gör så att man får den där fudgiga konsistensen.

Steps

1
Done

Blanda grädde, sirap, vaniljsocker och socker i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt puttra på medelvärmen tills den uppnår 123 grader. Rör om då och då, men inte för ofta.

2
Done

När fudgen uppnått 123 grader - ta bort den kastrullen från plattan. Vänta tills de slutat bubbla och blanda sedan i hackad vit choklad och rumstempererat smör. Häll sedan över fudgen i en ca 15x20 cm form klädd i bakplåtspapper. Låt stelna och svalna helt innan du delar den i bitar.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
asiatisk kycklingsallad
previous
Asiatisk kycklingsallad med jordnötsdressing
mjuk saffranskola
next
Mjuk saffranskola
asiatisk kycklingsallad
previous
Asiatisk kycklingsallad med jordnötsdressing
mjuk saffranskola
next
Mjuk saffranskola

Add Your Comment