Ingredients
-
Såsen + kycklingen
-
2 msk Oystersås
-
4 msk Mirin
-
1 msk Rapsolja
-
1 tsk Kinesisk soya
-
3 msk Japansk soya
-
2 tsk Strösocker
-
5 dl Kycklingbuljong
-
400 g Kycklinglårfilé
-
3 msk Majsstärkelse
-
Grönsaker och nudlar
-
1 st Paprika röd
-
2 st Vitlöksklyftor
-
350 g Äggnudlar
-
1 st Morötter
-
5 st Salladslök
-
3 st Pak choi
-
Directions
Kycklingwok med krispiga nudlar. Supergod kycklingwok i sås med krispiga nudlar. Nudlarna gör det lite extra spännande men det går självklart bra att servera med kokta nudlar eller ris också!
Steps
1
Done
|
SåsenBlanda ihop mirin, japansk soya, oystersås, socker och olja i en skål. |
2
Done
|
Nudlar och grönsakerKoka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och låt dem torka lite så länge. |
3
Done
|
Dags att wokaStek kycklingen på medelvärme tills den är genomstekt och fått färg. Ställ åt sidan. |
4
Done
|
ServeringForma ett litet runt fat av nudlarna och stek i olja på medelvärme. Vänd med hjälp av en tallrik och stek på andra sidan. |