0 0
Ljummen pastasallad med grönkål, halloumi och champinjoner

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 g Champinjoner
150 g Halloumi
150 g Grönkål
400 g Pasta
2 msk Rapsolja
1 tsk Dragon
1 tsk Timjan
Örtsalt efter smak
1 krm Peppar
0.5 dl Pumpafrön

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Ljummen pastasallad med grönkål, halloumi och champinjoner

  • 40
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Enkel pastasallad med grönkål, halloumi och champinjoner toppat med lite pumpafrön. Pastasalladen går att äta både varm och kall men jag föredrar den ljummen. Du kan byta ut halloumin mot korv eller mot tofu om du vill ha en vegansk rätt!

Steps

1
Done

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Sila av och blanda sedan med olja, dragon, timjan och örtsalt/salt. Smaka av och tillsätt mer kryddor ifall det behövs.

2
Done

Hacka champinjoner, halloumi och grönkål och stek i omgångar. Salta lätt.

3
Done

Rosta pumpafrön i en torrpanna.
Blanda sedan champinjoner, halloumi, grönkål, pasta och solroskärnor i en stor bunke. Servera som det är eller en med en salladsås t.ex naturell creme fraiche smaksatt med vitlök, salt, persilja och peppar.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bakad potatis med romsås
previous
Bakad potatis med romröra
vegetarisk gryta med zucchini, champinjoner och paprika
next
Vegetarisk chili con carne med paprika, champinjoner och zucchini
Bakad potatis med romsås
previous
Bakad potatis med romröra
vegetarisk gryta med zucchini, champinjoner och paprika
next
Vegetarisk chili con carne med paprika, champinjoner och zucchini

Add Your Comment