0 0
Vegetarisk chili con carne med paprika, champinjoner och zucchini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 st Zucchini
2 st Paprika röd
400 g Champinjoner
2 burkar Finkrossade tomater
1 st Gullök
1 st Vitlök
1 tsk Oregano
1 tsk Basilika
2 msk Persilja färsk
1 krm Peppar
Örtsalt efter smak
1 tsk Paprikapulver
2 msk Grönsaksfond
Rapsolja att steka i

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vegetarisk chili con carne med paprika, champinjoner och zucchini

  • 40 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

En enkel vegetarisk chili sin carne med paprika, champinjoner och zucchini. Viktigt att inte snåla med kryddor för det är det som lyfter grytan. Vill man så kan även ha i bönor för att få i lite mer protein.

Servera med ris och Creme Fraiche smaksatt med 1 vitlöksklyfta, 1 msk färsk persilja, salt och peppar!

 

 

Steps

1
Done

Finhacka gullök och alla grönsaker i små bitar, ca 1 cm. Fräs löken i olja och tillsätt sen grönsakerna. Stek dem i ca 7-8 min.

2
Done

Tillsätt finkrossade tomater, grönsaksfond, pressad vitlök, torkad oregano, torkad basilika, paprikapulver, örtsalt och peppar. Låt puttra i ca 15-20 min.

3
Done

När grytan puttrar så smaka av med mer kryddor och örtsalt och tillsätt mer om det behövs. Tillsätt färsk persilja.

4
Done

Servera med ris och vitlöksremefraiche.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
pastasallad med grönkål, champinjoner och halloumi
previous
Ljummen pastasallad med grönkål, halloumi och champinjoner
nyttiga ferrero rocher
next
Nyttiga Ferrero Rocher
pastasallad med grönkål, champinjoner och halloumi
previous
Ljummen pastasallad med grönkål, halloumi och champinjoner
nyttiga ferrero rocher
next
Nyttiga Ferrero Rocher

Add Your Comment