0 0
Säsongswok oktober

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Kycklingfärs
500 g Kycklingfärs
1 st Vitlöksklyftor
1 msk Japansk soya
Sås
1 dl Oystersås
1 msk Kinesisk soya
2 msk Japansk soya
2 tsk Strösocker
Grönsaker & nudlar
500 g Blomkål
400 g Spetskål
2 st Morötter
250 g Äggnudlar
Valfritt till servering
Sötsursås
Lime

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Säsongswok oktober

  • 40
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Kycklingfärs

  • Sås

  • Grönsaker & nudlar

  • Valfritt till servering

Directions

Share

Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein använder jag kycklingfärs men det går bra med annat protein också.

 

Säsongswok september

Säsongswok augusti

Steps

1
Done

Kycklingfärs

Stek färsen tills den är genomstekt. Tillsätt riven vitlök och soja. Stek ihop och ställ åt sidan.

2
Done

Sås

Blanda alla ingredienser till såsen i en skål.

3
Done

Grönsaker & nudlar

Koka nudlarna.
Bryt blomkålen i mindre buketter, dela spetskålen och morötterna.
Stek blomkål och morötter tills de mjuknat något men fortfarande har krisp kvar. Vänd i färs och spetskål och stek ihop. När grönsakerna är stekta vänd i nudlar (skölj innan ifall de klibbat ihop) och sås. Rör ihop med hjälp av två slevar.

4
Done

Servera

Servera med sötsursås och lime (om du vill)

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Chokladpudding tårta
next
Pannbiff med pressad potatis och trattkanatarellsås
previous
Chokladpudding tårta
next
Pannbiff med pressad potatis och trattkanatarellsås

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment