0 0
Dadelbollar med jordnötssmörsgömma

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

200g Dadlar
1 msk Kokosolja går även bra med raps
1.5 msk Kakao
2-3 msk Vatten
2 dl Havregryn mixa till mjöl
20 små klickar Jordnötssmör

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dadelbollar med jordnötssmörsgömma

1 påse soft dadlar (200g)
1 msk olja (jag hade raps med det funkar även med kokosolja)
1,5msk kakao
2-3 msk vatten
2 dl havremjöl (havregryn som mixas till mjöl)
20 små klickar med jordnötssmör

  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Enkla och perfekta dadelbollar som är perfekta som snacks eller mellanmål, om man vill kan man även ringla över mörk choklad!?

Steg

1
Färdig

Börja med att klicka ut små kulor av jordnötssmör på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen.

2
Färdig

Mixa havregrynen till ett mjöl.

3
Färdig

Mixa dadlarna med olja och lite vatten till en smet. Tillsätt havremjölet och kakao och mixa lite till. (Tillsätt mer vatten eller mjöl beroende på om det behövs).

4
Färdig

Rulla till bollar, platta till och placera en kula jordnötssmör och rulla ihop. Rulla i något eller ringla över choklad om du vill och ställ sedan i kylen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Saftig äppelkaka med mandelmassa
Föregående
Äppelkaka med mandelmassa
Pasta med hemmagjord pesto, vitlöksgratinerade tomater och mozzarella
Nästa
Pasta med hemmagjord pesto, ugnsrostade tomater med olivolja och vitlök och mozzarella
Saftig äppelkaka med mandelmassa
Föregående
Äppelkaka med mandelmassa
Pasta med hemmagjord pesto, vitlöksgratinerade tomater och mozzarella
Nästa
Pasta med hemmagjord pesto, ugnsrostade tomater med olivolja och vitlök och mozzarella

Kommentera