Ingredienser
- 200g Dadlar
- 1 msk Kokosoljagår även bra med raps
- 1.5 msk Kakao
- 2-3 msk Vatten
- 2 dl Havregrynmixa till mjöl
- 20 små klickar Jordnötssmör
Steg
Enkla och perfekta dadelbollar som är perfekta som snacks eller mellanmål, om man vill kan man även ringla över mörk choklad!?
Steg
1 Färdig | Börja med att klicka ut små kulor av jordnötssmör på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen. |
2 Färdig | Mixa havregrynen till ett mjöl. |
3 Färdig | Mixa dadlarna med olja och lite vatten till en smet. Tillsätt havremjölet och kakao och mixa lite till. (Tillsätt mer vatten eller mjöl beroende på om det behövs). |
4 Färdig | Rulla till bollar, platta till och placera en kula jordnötssmör och rulla ihop. Rulla i något eller ringla över choklad om du vill och ställ sedan i kylen. |