Ingredients
-
Pasta
- 400 g Pasta
- 1 dl Pesto Barilla genovese
-
Tillbehör
- 15 st Körsbärstomater
- 1 tsk Olivolja
- 1 tsk Rödvinsvinäger
- 0.5 st Gurka
- 1 st Rödlök
- 1 påse Minimozzarella
- 2 st Vitlöksbröd
- Basilika
- Balsamico
Directions
Bruschetta fast i pastasallad form, väldigt mumsigt! Pasta som blandas med pesto och toppas med tomater, rödlök, mozzarella, basilika och vitlöksbröd alternativt vitlökskrutonger. Brödet/krutongerna toppar man helst med precis innan servering så de förblir frasiga och goda.
Steps
1 Done | PreppKoka pastan och blanda med pesto. Smaka av med mer om så önskas |
2 Done | ÖvrigtDela vitlöksbrödet och rosta i ugnen enligt anvisningarna på paketet eller tills de är gyllene. Bryt sedan i mindre bitar. |
3 Done | ServeraHäll upp pastan på ett fat - toppa med tomaterna, gurkan, mozzarella och slutligen brödet, basilika och balsamico. |