Ingredients
-
Kött
-
400 g Lövbiff
-
1 tsk Bakpulver
-
1 tsk Neutral olja
-
Salt
-
Peppar
-
Såsen
-
25 g Smör
-
1 st Schalottenlök
-
1 st Vitlöksklyftor
-
250 g små champinjoner
-
2 tsk Oxfond
-
1 tsk Kinesisk soya
-
2 dl Grädde
-
4 dl Mjölk
-
Peppar
-
Citronsaft
-
0.75 dl Finhackad persilja
-
Övrigt
-
400 g Pasta
-
Parmesan
Directions
KRÄMIG LÖVBIFFSPASTA 🥳 Jättegott och enkelt. Perfekt när du vill laga något extra gott till helgen. Marinera biffen i bakpulver och tänk på att skära den mot fibrerna så blir den extra mör.
Steps
1
Done
|
Marinera köttetStrimla lövbiffen i tunna skivor och marinera sedan i bakpulver, olja, salta och peppra. Låt stå i en skål i rumstemperatur i ca 30 min. När köttet marinerats klart, stek den på stark värme i olja tills den fått fin färg och ställ sedan åt sidan. |
2
Done
|
SåsenFinhacka löken och dela champinjonerna. |
3
Done
|
Tillsätt mjölk och grädde och låt det puttra upp. Vänd i fond, soja och peppar. Låt nu det sjuda medan du väntar på pastan. Smaka av med citronsaft och salt. Red med med lite majstärkelse. |
4
Done
|
ServeraServera direkt med parmesan och lite mer persilja på! |