Kinesisk kycklingcurry – en enkel och god vardagsrätt som man även kan göra helt vegetariskt genom att byta ut kycklingen mot soyafiléer. Även grönsakerna går att variera med t.ex sockerärtor,...
Köttfärslimpa med brunsås, kokt potatis, ärtor och svartfinbärsgelé. En saftig och god vardagsrätt. Väldigt smidigt med köttfärslimpa när man inte orkar steka färsbiffar. Köttfärslimpan sköter sig själv i ugnen och...
Vegetariska samosas med smakrik potatisfyllning som vi åt med en yoghurtdipp med vitlök och persilja. Gillar du koriander så kan du byta ut persiljan mot de istället! Samosas är indiska...
Veganska krispiga ”fiskpinnar med dillsås och havreris. Riktigt goda veganska fiskpinnar gjorda på naturell tofu. De smakar inte riktigt fisk såklart men tillsammans med alla tillbehör kändes det som att...
Krämig grönsakssoppa med morötter, palsternacka, parika, majs och ärtor. Det enda som kräver lite tid är att hacka alla grönsaker i små tärningar men annars går soppan relativt fort att...
Pannbiff med brunsås, rårörda lingon, potatis och ärtor. En klassisker som aldrig sitter fel. Många olika ”komponenter” och lite tidskrävande men det är värt tiden!