Korean fried tofu med ris och gurksallad. Ett väldigt gott sätt att tillaga tofu på. Tofu är ju väldigt smaklöst och behöver en bra smaksättning och enligt mig även krisp...
Krispigt stekt tofu i en söt glaze med sesamfrön, gurksallad och ris. Riktigt gott! Det är något tidskrävande att panera tofun men det är det värt. Tofun är fortfarande krispig...
Saftiga och goda äppelmuffins gjorda på äppelmos och mindre socker. Jag hade även hackade valnötterna i mina muffins och det går självklart att utesluta det för att få nötfria muffins...
Krispig och god tofu. Tofu kan bli väldigt tråkig och smaklös om man inte smaksätter eller panerar den. Jag själv tycker att tofu blir godast panerad. Då smakar den nästan...
Veganska krispiga ”fiskpinnar med dillsås och havreris. Riktigt goda veganska fiskpinnar gjorda på naturell tofu. De smakar inte riktigt fisk såklart men tillsammans med alla tillbehör kändes det som att...