Krämig myspasta eller egentligen en pasta med smör, färkost, soja, chiliflakes, grädde, parmesan som toppas med syrlig ruccola. Lite svårdefinierat namn så jag kallar den myspastan. Perfekt att laga när...
Säsongswok november – wok med biff, vitkål och morötter. Dags för en ny wok i säsongs. I november gör jag en wok med breda risnudlar 10 mm, lövbiff, morötter och...
Koreansk nudelbowl – Japchae. Jag har återskapat en nudelrätt från restaurangen Keecmhi. Japchae är en nudelrätt som består at sötpotatisnudlar vilket gör den glutenfri. Den toppas med strimlar gurka, morot,...
En smarrig och god bowl med massa goda tillbehör och en god tonfiskröra som du blandar ihop på nolltid. Tillbehören går att variera – avokado, groddar, gurka eller kimchi är...
Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein...
Säsongswok september bjuder på en wok med biff, blomkål, spetskål och zucchini. I det här receptet skippar jag oystersås och har istället hoisin. Det gör att det enkelt går att...
Säsongswok augusti – en wok med massa goda grönsaker som är i säsong i augusti. Jag hade pak choi, broccoli, morötter och zucchini. Samtliga grönsaker var odlade i Sverige. Jag...
Nudlar med färs och grönsaker! Jättegott och lättlagat. Jag hade i paprika och morot men broccoli, sockerärtor, blomkål, pak choi etc funkar lika bra. En perfekt ta till vara på...
Kycklingwok med chili och paprika. En jättegod wok som jag gjorde inspirerad av min rätt Kinesisk chilikyckling med ris. Bjöd min sambos bästa vän på den som gav woken 10/10. Det...