Chicken shish kebab med pitabröd och grönsaker. En ultimat helgmåltid. Marinera gärna kycklingen några timmar i förväg eller dagen innan så att den får gotta till sig. Det går även...
Sabich sandiwch – vegetarisk macka med rostade grönsaker och bönröra. En isralisk macka som är otroligt god och blir en perfekt sommarlunch. Pitabröd som fylls med rostade grönsaker, sallad, en...
Kycklingkebab med ugnsrostade grönsaker, sallad, vitlöksås, smulad fetaost och inlagd gurka. En kebab inspirerad av en kebab jag åt i Berlin, blev nog inte en exakt kopia för jag minns...
Pljeskavice med pitabröd, chilflakes, lök och kajmak. En god och populär burgare. Pljeskavice är Serbiens nationalrätt men är populär i flera delar av balkan. Godast blir den grillad men det...
Krispig falafel i pitabröd. Så gott! Det här kanske de flesta redan vet, men första gången jag lagade falafel så visste jag inte att man inte ska använda kikärtor på...