• Hem
  • Brunch recept
  • Sabich sandiwch – vegetarisk macka med rostade grönsaker och bönröra
0 0
Sabich sandiwch – vegetarisk macka med rostade grönsaker och bönröra

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Rostade grönsaker
2 st Aubergine
1 st Zucchini
1 tsk Paprikapulver
0.5 tsk Chilipulver
Salt
Peppar
1.5 msk Rapsolja
Potatis
1 kg Fast potatis
1.5 msk Rapsolja
Vegeta
Sallad
0.5 st Gurka
20 st Körsbärstomater
1 st Rödlök
1 knippe Persilja
1 msk Olivolja
Citron
Salt
Bönröra
460 g Vita bönor (avrunnen vikt)
2.5 dl Majonnäs
1 msk Sriracha
Peppar
Salt
Övriga tillbehör
12 st Pitabröd
12 st Salladsblad
200 g Hummus

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sabich sandiwch – vegetarisk macka med rostade grönsaker och bönröra

  • 60
  • Portioner 6
  • Medium

Ingredienser

  • Rostade grönsaker

  • Potatis

  • Sallad

  • Bönröra

  • Övriga tillbehör

Steg

Dela

Sabich sandiwch – vegetarisk macka med rostade grönsaker och bönröra. En isralisk macka som är otroligt god och blir en perfekt sommarlunch. Pitabröd som fylls med rostade grönsaker, sallad, en smarrig bönröra och hummus.

Steg

1
Färdig

Rostade grönsaker

Sätt ugnen på 250 grader. Skiva och dela aubergine och zucchini i mindre bitar. Lägg över i en skål. Ringla över olja, strö över kryddorna. Salta och peppra. Fördela på plåten och rosta i mitten på ugnen i ca 30 minuters eller tills grönsakerna fått färg.

2
Färdig

Rostad potatis

Dela potatisen i mindre bitar. Lägg över i en skål. Ringla över olja och krydda med örtsalt. Rosta på 250 grader i mitten av ugnen tills potatisen är mjuk och fått yta, ca 30 minuter.

3
Färdig

Bönröra

Sila av och skölj bönorna. Salta dem. Blanda med majonnäs och sriracha i en skål. Peppra och smaka av med salt.

4
Färdig

Salladen

Finhacka tomat, rödlök och gurka samt persilja. Blanda ihop i en skål. Pressa i citronsaft och ringla över olja. Salta.

5
Färdig

Servera

Värm på pitabröden enligt anvisning på förpackningen.
Öppna upp pitabrödet och fyll med salladsblad, bönröra, rostade grönsaker, potatis och sallad. Toppa med hummus!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Raggmunk med rårörda lingon och stekfläsk
Föregående
Raggmunk med rårörda lingon och stekfläsk
Taco boats med chipotlemarinerad kyckling, smörrostad majs och mangosalsa
Nästa
Taco boats med chipotlemarinerad kyckling, smörrostad majs och mangosalsa
Raggmunk med rårörda lingon och stekfläsk
Föregående
Raggmunk med rårörda lingon och stekfläsk
Taco boats med chipotlemarinerad kyckling, smörrostad majs och mangosalsa
Nästa
Taco boats med chipotlemarinerad kyckling, smörrostad majs och mangosalsa

Kommentera