0 0
Bananoffepaj – supergod banankolapaj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Botten
15 st Digestivkex
75 g Smör
Fyllning
1 burk Dulce de leche
1 st Banan medelstor
2 dl Grädde
100 g Choklad

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananoffepaj – supergod banankolapaj

  • Portioner 6
  • Lätt

Ingredienser

  • Botten

  • Fyllning

Steg

Dela

Bananoffepaj – supergod banankolapaj – en klassisk paj med digestivekex i botten som toppas med dulce de leche, banan, grädde och riven choklad. Perfekt när man vill ha någon enkel och snabb dessert.

Steg

1
Färdig

Botten

Mixa kexen till ett fint smul. Vänd i smält smör och tryck sedan ut i en pajform som är ca 20 cm.

2
Färdig

Fyllning

Vispa upp dulce de lechen i skål så att den inte är lika stabbig. Fyll sedan din pajbotten. Toppa med banan, vispad grädde och sist riven choklad. Låt sätta sig i kylen en stund innan servering.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ugnsbakad lax med kryddiga klyftpotatisar och kall sås
Föregående
Ugnsbakad lax med kryddiga klyftpotatisar och kall sås
Bibm guksu - Koreanska kalla nudlar med smarrig sås
Nästa
Bibm guksu – Koreanska kalla nudlar med smarrig sås
Ugnsbakad lax med kryddiga klyftpotatisar och kall sås
Föregående
Ugnsbakad lax med kryddiga klyftpotatisar och kall sås
Bibm guksu - Koreanska kalla nudlar med smarrig sås
Nästa
Bibm guksu – Koreanska kalla nudlar med smarrig sås

Kommentera