0 0
Caesarwrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Dressing
2.5 dl Majonnäs
1 dl Créme Fraiche
3 dl Finriven parmesan
1 tsk Sardellkräm
1 tsk Dijonsenap
1 tsk Citronsaft
Peppar
Protein
400 g Kyckling eller quorn
140 g Bacon 1 paket
Grillkrydda
Tillbehör till wrapen
0.5 st Gurka
15 st Körsbärstomater
1 st Romansallad
Kyckling eller quorn
Övrigt
4 st Tortilla large
Smör
2 st Vitlöksklyftor

Caesarwrap

  • 15
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Dressing

  • Protein

  • Tillbehör till wrapen

  • Övrigt

Directions

Share

En smarrig caesarwrap som passar perfekt till lunch eller middag. Du väljer själv om du vill ha kyckling eller vegetariskt alternativ i wrapen. Jag körde på quorn vilket var väldigt gott och smidigt. Caesarwrapen blir extra god av att bre tortillan med vitlöksmör och steka på snabbt i pannan innan man rullar ihop den. Detta gjorde jag för att ersätta smaken från krutonger som man vanligtvis har till caesarsallad.

Steps

1
Done

Såsen

Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och peppar, tillsätt evenutellt mer citron eller sardellkräm. Tänk på att den ska smaka mycket. Ställ i kylen så länge!

2
Done

Protein

Stek kycklingen eller quorn i panna med olja. Krydda med grillkrydda. Ställ åt sidan.
Tärna bacon och stek sedan i samma panna tills det blir krispigt.

3
Done

Tillbehör

Skölj och dela romansalladen. Dela tomat och gurka.

4
Done

Tortillan

Riv vitlöken. Bre först på smör på tortillabröden och sedan tortillan.

5
Done

Montera wrapen

Lägg på sallad, kyckling eller quorn, tomat, gurka och toppa slutligen med bacon och dressing. Vik ihop och servera!

Emilia

Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
previous
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
Krämig pastasallad med curry och quorn
next
Krämig pastasallad med curry och quorn
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
previous
Pannbiffar i brunsås med potatis och ärtor
Krämig pastasallad med curry och quorn
next
Krämig pastasallad med curry och quorn

Add Your Comment