Ingredients
-
Dressing
-
2.5 dl Majonnäs
-
1 dl Créme Fraiche
-
3 dl Finriven parmesan
-
1 tsk Sardellkräm
-
1 tsk Dijonsenap
-
1 tsk Citronsaft
-
Peppar
-
Protein
-
400 g Kyckling eller quorn
-
140 g Bacon1 paket
-
Grillkrydda
-
Tillbehör till wrapen
-
0.5 st Gurka
-
15 st Körsbärstomater
-
1 st Romansallad
-
Kyckling eller quorn
-
Övrigt
-
4 st Tortilla large
-
Smör
-
2 st Vitlöksklyftor
Directions
En smarrig caesarwrap som passar perfekt till lunch eller middag. Du väljer själv om du vill ha kyckling eller vegetariskt alternativ i wrapen. Jag körde på quorn vilket var väldigt gott och smidigt. Caesarwrapen blir extra god av att bre tortillan med vitlöksmör och steka på snabbt i pannan innan man rullar ihop den. Detta gjorde jag för att ersätta smaken från krutonger som man vanligtvis har till caesarsallad.
Steps
1
Done
|
SåsenBlanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och peppar, tillsätt evenutellt mer citron eller sardellkräm. Tänk på att den ska smaka mycket. Ställ i kylen så länge! |
2
Done
|
ProteinStek kycklingen eller quorn i panna med olja. Krydda med grillkrydda. Ställ åt sidan. |
3
Done
|
TillbehörSkölj och dela romansalladen. Dela tomat och gurka. |
4
Done
|
TortillanRiv vitlöken. Bre först på smör på tortillabröden och sedan tortillan. |
5
Done
|
Montera wrapenLägg på sallad, kyckling eller quorn, tomat, gurka och toppa slutligen med bacon och dressing. Vik ihop och servera! |