0 0
Crispy Cornflakes Chicken Wrap

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Kycklingen
400 g Kycklinginnerfilé
2 st Ägg
2 dl Vetemjöl
5 dl Cornflakes
2 tsk Chilipulver
Örtsalt
Salt
1 dl Neutral olja
Sweet chilimajonnäs
0.75 dl Sweet chili sås
2 dl Majonnäs
Tillbehör
0.5 st Gurka
1 st Rödlök
12 st Körsbärstomater
Krispsallad
4 st Stora tortilla

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Crispy Cornflakes Chicken Wrap

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Kycklingen

  • Sweet chilimajonnäs

  • Tillbehör

Directions

Share

Crispy cornflakes chicken wrap.

Steps

1
Done

Kycklingen

Tag fram tre djupa skålar. Häll upp vetemjöl i den ena, vispa upp ägg med örtsalt och chilipulver i den andra, och krossa cornflakes i den tredje. Salta kycklingen och vänd sedan varje filé i först vetemjöl, sen ägg och sist cornflakes.

2
Done

Stek kycklingen på medelvärme i rikligt med olja tills den är gyllene och genomstekt. Låt de färdigstekta filéerna ligga på hushållspapper när du tar dem ur pannan så kommer de krispa till sig lite extra!

3
Done

Sweet chili-majonnäs

Blanda ihop sweet chilisås och majonnäs i en skål.

4
Done

Tillbehör

Skär eller mandolina gurkan i tunna skivor, skiva rödlöken, dela körsbärstomaterna.

5
Done

Montering

Bre ut sweet chili-majonnäs på tortillan, lägg på ett blad eller två av krispsallad. Lägg på cornflakeskycklingen och de övriga tillbehören. Vik ihop och ät!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ines Fullkornsbröd
next
Fried rice med kyckling och räkor
previous
Ines Fullkornsbröd
next
Fried rice med kyckling och räkor

Add Your Comment