Ingredients
- 400 g Kycklinglårfilé
- 1.5 msk Japansk soya
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 tsk Bakpulver
-
Övrigt
- 1 st Blomkålliten
- 1 st Paprika röd
- 150 g Sockerärtor
- 1 st Kycklingbuljong
- 1 dl Vatten
- 2 msk Curry
- 1 msk Japansk soya
- 1 msk Sötsursås
- 200 g Äggnudlar
Directions
Otroligt smarrig CURRYWOK! 🤩 Det sköna med den här woken är att den inte innehåller för många såser utan sånt som de flesta oftast har hemma. Grönsakerna kan du variera och byta t ex blomkål mot broccoli och du kan också byta kyckling mot tofu, marinera på samma sätt men skippa bakpulver och vänd i lite majstärkelse för fin yta
Steps
1 Done | KycklingDela kycklingen och blanda med resten av ingredienserna. Låt marineras medan du förbereder resten. |
2 Done | Grönsaker & nudlarKoka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. |
3 Done | WokaVärm en wokpanna med olja och woka grönsakrna. Börja med blomkål och paprika och vänd sedan i sockerärtor. Ställ grönsakerna åt sidan. Stek sedan kycklingen tills den är genomstekt. Ställ åt sidan. |
4 Done | Sänk värmen till medel och vänd i buljong, vatten, curry, sweetchilisås och soja. Låt gå ihop och vänd sedan i grönsakerna, kycklingen och nudlarna (skölj dem i vatten precis innan). |