0 0
Filodegsmuffins med fetaost, persilja, rödlök

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 g Fetaost
3 st Ägg
1 st Rödlök
2 msk Persilja
500 g Filodeg
1 dl Rapsolja
1 dl Mjölk
2 dl Naturell yoghurt
2 st Bakpulver
Sesamfrön att toppa med

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Filodegsmuffins med fetaost, persilja, rödlök

  • 40
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Filodegsmuffins med fetaost! ? Väldigt gott som tillbehör till soppa, till frukost eller mellis. De är som godast när de är färdiggräddade men de går även att värma på eller frysa in!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 200g. Strimla filodegen i ca 2cm breda strimlor. Vispa upp äggen och blanda ihop resten av ingredienserna. Ha i strimlorna (lite i taget och se till så att de är separerade) och rör ihop alternativ att doppa några strimlor och sedan lägga in i en smord muffinsplåt. När allt ligger i muffinsplåten så strö över lite sesamfrön. Grädda i ca 20-25min tills de fått en fin färg.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pad see ew - enkel och god thai wok
previous
Pad see ew – enkel och god thai wok
vintersallad med korv
next
Vintersallad med västerbotten, valnötter, äpple, granatäpple oh sötsyrlig vinägrett
Pad see ew - enkel och god thai wok
previous
Pad see ew – enkel och god thai wok
vintersallad med korv
next
Vintersallad med västerbotten, valnötter, äpple, granatäpple oh sötsyrlig vinägrett

Add Your Comment