Ingredienser
- 400g Filodeg
- 300g Fetaost
- 3 st Ägg
- 1 dl Mjölk
- 1 dl Rapsolja
- 2 dl Naturell yoghurt
- 2 tsk Bakpulver
- Salt
- Sesamfrönatt toppa med
Steg
Idag vill jag tipsa om dessa filodegsmuffins med fetaost! Perfekta till soppa, som mellis eller helgfrukost! Riktigt goda och saftiga ? går även att frysa in!
Steg
1 Färdig | Sätt ugnen på 200g. |
2 Färdig | Strimla filodegen i ca 2cm breda strimlor. Vispa upp äggen och blanda ihop resten av ingredienserna (förutom sesamfrön). |
3 Färdig | Ha i strimlorna (lite i taget och se till så att de är separerade) och rör ihop alternativ att doppa några strimlor och sedan lägga in i formarna. När allt ligger i muffinsplåten så strö över lite sesamfrön. |
4 Färdig | Grädda i ca 20-25min tills de fått en fin färg. |