0 0
Filodegsmuffins med fetaost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
400g Filodeg
300g Fetaost
3 st Ägg
1 dl Mjölk
1 dl Rapsolja
2 dl Naturell yoghurt
2 tsk Bakpulver
Salt
Sesamfrön att toppa med

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Filodegsmuffins med fetaost

  • 40 min
  • Portioner 6
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Idag vill jag tipsa om dessa filodegsmuffins med fetaost! Perfekta till soppa, som mellis eller helgfrukost! Riktigt goda och saftiga ? går även att frysa in!

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 200g.

2
Färdig

Strimla filodegen i ca 2cm breda strimlor. Vispa upp äggen och blanda ihop resten av ingredienserna (förutom sesamfrön).

3
Färdig

Ha i strimlorna (lite i taget och se till så att de är separerade) och rör ihop alternativ att doppa några strimlor och sedan lägga in i formarna. När allt ligger i muffinsplåten så strö över lite sesamfrön.

4
Färdig

Grädda i ca 20-25min tills de fått en fin färg.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Dadelbollar med smak av apelsinchoklad
Föregående
Dadelbollar med smak av apelsin
Saftig äppelkaka med mandelmassa
Nästa
Äppelkaka med mandelmassa
Dadelbollar med smak av apelsinchoklad
Föregående
Dadelbollar med smak av apelsin
Saftig äppelkaka med mandelmassa
Nästa
Äppelkaka med mandelmassa

Kommentera