Ingredients
-
Såsen + kycklingen
- 2 msk Oystersås
- 4 msk Mirin
- 1 msk Rapsolja
- 1 tsk Kinesisk soya
- 3 msk Japansk soya
- 2 tsk Strösocker
- 5 dl Kycklingbuljong
- 400 g Kycklinglårfilé
- 3 msk Majsstärkelse
-
Grönsaker och nudlar
- 1 st Paprika röd
- 2 st Vitlöksklyftor
- 350 g Äggnudlar
- 1 st Morötter
- 5 st Salladslök
- 3 st Pak choi
-
Directions
Kycklingwok med krispiga nudlar. Supergod kycklingwok i sås med krispiga nudlar. Nudlarna gör det lite extra spännande men det går självklart bra att servera med kokta nudlar eller ris också!
Steps
1 Done | SåsenBlanda ihop mirin, japansk soya, oystersås, socker och olja i en skål. |
2 Done | Nudlar och grönsakerKoka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och låt dem torka lite så länge. |
3 Done | Dags att wokaStek kycklingen på medelvärme tills den är genomstekt och fått färg. Ställ åt sidan. |
4 Done | ServeringForma ett litet runt fat av nudlarna och stek i olja på medelvärme. Vänd med hjälp av en tallrik och stek på andra sidan. |