0 0
Kycklingwok med risnudlar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 st Paprika röd
1 st Broccoli
3 st Morötter
1 burk Minimajs
500g Kyckling
2 st Vitlöksklyftor
1 st Chili
150 g Sockerärtor
Rapsolja att steka i
Såser
1.5 dl Sötsursås
2 msk Japansk soya
1 dl Oystersås
2 msk Fisksås
Tillbehör
Risnudlar

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kycklingwok med risnudlar

  • 45 min
  • Portioner 6
  • Lätt

Ingredienser

  • Såser

  • Tillbehör

Steg

Dela

Kycklingwok med risnudlar! Jag Älskar wok! Det är så gott och går enkelt att göra vegetariskt eller veganskt också.

Det går även bra att ha i blomkål, vattenkastenjer eller någon annan grönsak istället för några utav de grönsakerna jag hade i. Välj dina favoritgrönsaker helt enkelt!

Steg

1
Färdig

Börja med att hacka alla grönsaker och kycklingfilén. Hacka grönsakerna i olika former.

2
Färdig

Fräs vitlök och chili i olja (låt den inte få för mycket färg) i en stor wokpanna. Tillsätt paprikan och stek den tills den mjuknat upp. Fräs resten av grönsakerna i omgångar. De ska fortfarande ha lite krisp i sig. Lägg över i en skål så länge.

3
Färdig

Stek kycklingen med lite vitlök tills den nästan är helt genomstekt.

4
Färdig

Blanda ihop alla grönsaker med kycklingen i pannan.
Tillsätt sötsursås, soja, fisksås, Oystersås och woka allt i ett par minuter. Smaka av och tillsätt mer av såserna om du tycker att det behövs.

5
Färdig

Servera

Servera med risnudlar eller ris om du föredrar det!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Champinjonburgare med tryffelaioli
Föregående
Champinjonburgare med tryffelaioli
Havrepannkakor
Nästa
Yoghurt- och havrepannkakor
Champinjonburgare med tryffelaioli
Föregående
Champinjonburgare med tryffelaioli
Havrepannkakor
Nästa
Yoghurt- och havrepannkakor

Kommentera