0 0
Mini västerbottenostpajer med sparris

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
24 blad Vårrulledeg
Neutral olja
Fyllning
2 st Ägg
150 g Västerbottenost
1 dl Mjölk
1 dl Grädde
Topping
1 knippe Sparris

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Mini västerbottenostpajer med sparris

  • 30 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Fyllning

  • Topping

Directions

Share

Små enkla och goda västerbottenpajer med sparris. Jag använde mig utav vårrulledeg som finns att köpa i olika storlek. Du hittar dem på asiatiska livmedelsbutiker. Oavsett vilken storlek du köper så kan de anpassas efter muffinsformen. De ser ut såhär.

Steps

1
Done

Skålarna

Sätt ugnen på 200 grader. Pensla en muffinsplåt med olja.
Har du små vårrulleark så ta 2 st. Pensla ena och lägg sedan den andra omlott. Placera i muffinsformen som så att du får en skål som du kan fylla.
Har du stora ark så kan du dela ett ark i fyra delar och sedan göra samma sak.

2
Done

Fyllning

Vispa ihop ägg och blanda med resten av ingredienserna. Fördela sedan fyllningnen i formarna.
Grädda minipajerna i ca 15-20 min tills de fått fin färg.

3
Done

Topping

Ta bort ändarna på sparrisen och dela i mindre bitar. Stek sparrisen i smör och toppa sedan pajerna.

4
Done

Servera pajerna varma eller kalla. Båda funkar bra!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Ostfylld kycklingschnitzel med grillkryddade potatisar
previous
Ostfylld kycklingschnitzel med grillkryddade potatisar
Ravioli med skogschampinjoner och västerbottenost toppat med gremolata, smörstekta kantareller och krämig sås
next
Ravioli med skogschampinjoner och västerbottenost toppat med gremolata, smörstekta kantareller och krämig sås
Ostfylld kycklingschnitzel med grillkryddade potatisar
previous
Ostfylld kycklingschnitzel med grillkryddade potatisar
Ravioli med skogschampinjoner och västerbottenost toppat med gremolata, smörstekta kantareller och krämig sås
next
Ravioli med skogschampinjoner och västerbottenost toppat med gremolata, smörstekta kantareller och krämig sås

Add Your Comment