0 0
Miniquesadillas med vegofärs, majs och ost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Fyllning
300 g Vegofärs
1 burk Majs
1 tsk Spiskummin
1 st Vitlöksklyftor
1 tsk Paprikapulver
1 tsk Lökpulver
0.5 tsk Chilipulver
Salt
Peppar
Avokadokräm
2 st Avokado
1 st Vitlöksklyftor
1 msk Olivolja
Salt
Övrigt
8 st Minitortillas
1 dl Gräddfil
1 burk Salsasås
200 g Riven ost du kan ha mer eller mindre.

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Miniquesadillas med vegofärs, majs och ost

  • 35 min
  • Portioner 2
  • Medium

Ingredienser

  • Fyllning

  • Avokadokräm

  • Övrigt

Steg

Dela
Annons:

Supergoda miniquesadillas med vegofärs, majs och ost. Till serverar jag en avokadokräm, gräddfil och salsa. Perfekt att servera till helgen! För att göra ett helt veganskt alternativ så byt ut osten mot vegansk ost.

Shoppa julklappar på Bagaren och Kocken

Steg

1
Färdig

Avokadokräm

Mixa avokadon med stavmixer. Blanda ihop med salt, pressad vitlök, peppar, olivolja och limesaft.

2
Färdig

Fyllning

Stek färsen i olja. Pressa i vitlöken och tillsätt kryddorna. Salta och peppra. Låt det stekas ihop och tillsätt sedan majs. Vänd ihop och ställ åt sidan.

3
Färdig

Stek miniquesadillas

Placera ett tortillabröd i en panna med olja på medelvärme. Lägg på fyllningen på ena halvan och ost. Vik över tortillabrödet och stek på båda sidor tills den är gyllene och osten smält. Fortsätt så tills alla quesadillas är stekta.

4
Färdig

Servera

Servera quesadillas med avokadokrämen salsan och gräddfilen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Smoothiebowl med mango, passionfrukt och banan.
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
Nästa
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
Föregående
Smoothiebowl med mango, passionfrukt och banan.
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås
Nästa
Pavlova med rabarber och bryntsmörkolasås

Kommentera