Ingredients
-
500 g Morötter
-
1 dl Persilja
-
1 st Ägg
-
1 dl Vetemjöl
-
3 msk Sesamfrön
-
1 tsk Salt
-
2 krm Peppar
-
Rapsolja
Directions
Morots- och sesambiffar med couscous, fetaoströra, sockerärtor, spenat och rostade pumpafrön ?
Ett smarrigt middagstips som dessutom är vegetariskt. Älskar enkla och goda biffar och försöker hitta nya favoriter!
Steps
1
Done
|
MorotsbiffarSkala och riv morötterna grovt. Blanda dem med hackad persilja och ägg i en bunke. Rör ner mjöl och sesamfrö, krydda med salt och peppar. |
2
Done
|
Forma smeten till små tunna biffar. Stek morotsbiffarna i olja några minuter på varje sida strax innan servering. |
3
Done
|
Servera med couscous, rostade pumpafrön, fetaoströra, sockerärtor och spenat! Fetaoströran gör jag på fetaost, grekisk yoghurt, vitlök, salt och peppar. |