Ingredients
- 500 g Morötter
- 1 dl Persilja
- 1 st Ägg
- 1 dl Vetemjöl
- 3 msk Sesamfrön
- 1 tsk Salt
- 2 krm Peppar
- Rapsolja
Directions
Morots- och sesambiffar med couscous, fetaoströra, sockerärtor, spenat och rostade pumpafrön ?
Ett smarrigt middagstips som dessutom är vegetariskt. Älskar enkla och goda biffar och försöker hitta nya favoriter!
Steps
1 Done | MorotsbiffarSkala och riv morötterna grovt. Blanda dem med hackad persilja och ägg i en bunke. Rör ner mjöl och sesamfrö, krydda med salt och peppar. |
2 Done | Forma smeten till små tunna biffar. Stek morotsbiffarna i olja några minuter på varje sida strax innan servering. |
3 Done | Servera med couscous, rostade pumpafrön, fetaoströra, sockerärtor och spenat! Fetaoströran gör jag på fetaost, grekisk yoghurt, vitlök, salt och peppar. |