0 0
Morot och sesambiffar med fetaoströra, sockerärtor och couscous

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Morötter
1 dl Persilja
1 st Ägg
1 dl Vetemjöl
3 msk Sesamfrön
1 tsk Salt
2 krm Peppar
Rapsolja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Morot och sesambiffar med fetaoströra, sockerärtor och couscous

  • 35 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Morots- och sesambiffar med couscous, fetaoströra, sockerärtor, spenat och rostade pumpafrön ?

Ett smarrigt middagstips som dessutom är vegetariskt. Älskar enkla och goda biffar och försöker hitta nya favoriter!

Steps

1
Done

Morotsbiffar

Skala och riv morötterna grovt. Blanda dem med hackad persilja och ägg i en bunke. Rör ner mjöl och sesamfrö, krydda med salt och peppar.

2
Done

Forma smeten till små tunna biffar. Stek morotsbiffarna i olja några minuter på varje sida strax innan servering.

3
Done

Servera med couscous, rostade pumpafrön, fetaoströra, sockerärtor och spenat!

Fetaoströran gör jag på fetaost, grekisk yoghurt, vitlök, salt och peppar.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pannkaksmuffins
previous
Goda pannkaksmuffins
next
Äppelskivor med jordnöttsmör
Pannkaksmuffins
previous
Goda pannkaksmuffins
next
Äppelskivor med jordnöttsmör

Add Your Comment