• Home
  • Helgmat
  • Krispig halloumiburgare med jalapenodressing
0 0
Krispig halloumiburgare med jalapenodressing

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 g Halloumi eller grillost
3 st Ägg
2.5 dl Vetemjöl
4 dl Panko
Dressing
2 dl Jalapenos på burk
1 dl Créme Fraiche
2 dl Majonnäs
Salt
Tillbehör
1 st Tomater
1 st Rödlök
4 st Hamburgerbröd
Sallad

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Krispig halloumiburgare med jalapenodressing

  • 40 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Dressing

  • Tillbehör

Directions

Share

Krispig halloumiburgare med jalapenodressing! Supergoda burgare med krispig lök och dressing som både ger syra och hetta. Servera burgaren som den är eller med goda pommes frites till.

Steps

1
Done

Tillbehör

Skiva rödlöken tunt och lägg den i en bunke med is och vatten. Detta gör löken krispigare och mildare i smaken. Skiva tomaten och förbered salladen.

2
Done

Jalapenodressing

Sila av och finhacka jalapenos. Blanda ihop med creme fraiche och majonnäs i en skål. Smaka av med salt och peppar. Ställ i kylen så länge.

3
Done

Halloumin

Dela halloumin eller grillosten i 2 delar så du får 4 st 1-1,5cm tjocka bitar. Häll upp mjöl på en tallrik och panko i en annan. Vispa upp äggen i en skål. Vänd varje halloumibit i mjöl, ägg, mjöl, ägg och sist panko.
Stek halloumin i rikligt med olja på medelvärme tills de är helt gyllene. Låt den rinna av på hushållspapper.

4
Done

Servera

Sila av löken och rosta bröden. Lägg sallad på det understa brödet och sedan tomat, lök, halloumin och dressingen. Servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Rostad potatissallad med majs och rödlök
previous
Rostad potatissallad med majs och rödlök
Chokaldbollar - supergoda och krämiga
next
Chokladbollar – supergoda och krämiga
Rostad potatissallad med majs och rödlök
previous
Rostad potatissallad med majs och rödlök
Chokaldbollar - supergoda och krämiga
next
Chokladbollar – supergoda och krämiga

Add Your Comment