0 0
Rostad potatissallad med majs och rödlök

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
900 g Delikatesspotatis
400 g Majskolv
1 st Rödlök
1 st Vitlöksklyftor
25 g Smör
1 dl Persilja hackad
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Rostad potatissallad med majs och rödlök

  • 40 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Rostad potatissallad med majs och rödlök. Enkel potatissallad som man kan variera med olika tillbehör. Det kan vara gott att ha i lite fetaost som både är salt och syrligt.

Steps

1
Done

Rosta potatis

Sätt ugnen på 250 grader och låt den bli ordentligt varm. Klä en plåt med papper och dela potatisen i 2 delar. Placera potatisen på plåten med den skurna sidan nedåt. Rosta sedan i ugnen i 20 min eller tills de är riktigt gyllene.

2
Done

Rör ihop potatisalladen

Strimla rödlöken. Stek eller grilla majskolvarna. Smält smöret och blanda med pressad vitlök (Går även bra med olja istället för smör).
Blanda den rostade potatisen med majs, rödlök, vitlökssmöret, flingsalt och finhackad persilja.
Tillsätt fetaost eller något som tillför lite syra eller hetta om du vill det. Servera till valfri rätt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Äppelpajsmoothie
previous
Äppelpajsmoothie
Krispig halloumiburgare med jalapenodressing
next
Krispig halloumiburgare med jalapenodressing
Äppelpajsmoothie
previous
Äppelpajsmoothie
Krispig halloumiburgare med jalapenodressing
next
Krispig halloumiburgare med jalapenodressing

Add Your Comment