Ingredients
-
500 g Kycklingfilé
-
2 st Kycklingbuljong
-
5 dl Créme Fraiche
-
1.5 dl Majonnäs
-
3 tsk Curry
-
1 tsk Gurkmejaför den gula färgen
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 tsk Lökpulver
-
Grillkryddaefter smak
-
Övrigt
-
15 cm Gurka
-
1 st Paprika röd
-
1 st Rödlök
-
4 st Libabröd
-
Sallad
Directions
Kycklingwrap med curryröra – enkel och god wrap med curryröra med kyckling. Färskt libabröd tycker jag är godast till men det går lika bra med tortillabröd. Till röran har jag lök, paprika, gurka och sallad men du kan varier grönsakerna efter det du tycker om. Kan dok rekommendera rödlök och paprika, passar väldigt bra till curryn!
Steps
1
Done
|
KycklingröranKoka upp buljongtärningarna i 1 liter vatten. Koka sedan kycklingfiléerna i buljong tills de är klara. Kycklingen ska vara runt 72-73 grader när de är klara. Tar ca 10-12 minuter, men ta ut en file och gör ett snitt för säkerhetsskull. |
2
Done
|
Blanda majonnäs, creme fraiche, curry, lökpulver, gurkmeja och paprikapulver i en skål. Tillsätt den strimlade kycklingen och smaka av med grillkrydda (eller allkrydda alternativt örtsalt) |
3
Done
|
Gör wrapenStrimla gurka, rödlök och paprika. Lägg ett salladsblad i ditt bröd och toppa med röran och grönsakerna. Rulla ihop din wrap och servera! |