Ingredients
-
200 g Färskost
-
1 st Citron
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 msk Olivolja
-
Peppar
-
Salt
-
25 g Smör
-
2.5 dl Vispgrädde
-
1 dl Pastavatten
-
200 g Bladspenatfärsk
-
Tillbehör
-
400 g Linguine
Directions
Krämig citron- och spenatpasta. En lätt och snabblagad middag som dessutom är billig att laga. Servera den som den är eller lyxa till med parmesan. Det går också bra att komplettera pastan men valfritt protein men det funkar utmärkt att äta som den är.
Steps
1
Done
|
PreppBlanda färskost, saft från en halv citron och citronzest från hela citronen, pressad vitlök, olivolja, salt och peppar i en bunke. |
2
Done
|
Börja tillagaKoka pastan enligt anvisningarna på paketet. |
3
Done
|
När det smakar bra. Vänd i sköljd spenat och låt den värmas på i 2-3 minuter. |
4
Done
|
ServeraSevera pastan som den är eller toppa med parmesan! |
One Comment Hide Comments
Jättegott och enkelt! Supergott med citronen i.