Ingredients
- 500 g Kycklinginnerfilé
- 250 g Skogschampinjoner
- 50 g Smör
- 1 msk Kycklingfond
- 3 st Vitlöksklyftor
- 2 tsk Chiliflakes (milda)
- 2 tsk Japansk soya
- 3 dl Vispgrädde
- 200g Färskost
- 4 dl Parmesan
- Peppar
-
Övrigt
- 350 g Tagliatelle
- 100 g Ruccola
- Rödvinsvinäger
Directions
Min krämig myspasta fast med kyckling och svamp. Egentligen en pasta med smör, färskost, soja, chiliflakes, grädde, parmesan som toppas med syrlig ruccola. Supergod och väldigt uppskattad bland mina följare på Instagram!
Steps
1 Done | Kyckling och svampTärna kycklingen och skiva svampen. |
2 Done | TillagningBryn smöret tillsammans med vitlöken i en djup panna. Tillsätt soja och chiliflakes och låt brynas ihop. Tillsätt sedan färskost och grädde och fond. Låt komma ihop. Peppra. Vänd i kyckling och svamp. Tillsätt parmesan och smaka av med mer chiliflakes, soja och peppar. När det smakar bra. Tillsätt pastan direkt från pastavattnet (som du slevar upp med pastaslev och låter vattnet rinna av). |
3 Done | RuccolasalladBlanda ruccola med rödvinsvinäger, salt och olja tills du är nöjd med smaken. |
4 Done | ServeraServera pastan med ruccolasalladen. |