0 0
Myspastan med kyckling och svamp

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Kycklinginnerfilé
250 g Skogschampinjoner
50 g Smör
1 msk Kycklingfond
3 st Vitlöksklyftor
2 tsk Chiliflakes (milda)
2 tsk Japansk soya
3 dl Vispgrädde
200g Färskost
4 dl Parmesan
Peppar
Övrigt
350 g Tagliatelle
100 g Ruccola
Rödvinsvinäger

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Myspastan med kyckling och svamp

  • 30
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Övrigt

Directions

Share

Min krämig myspasta fast med kyckling och svamp. Egentligen en pasta med smör, färskost, soja, chiliflakes, grädde, parmesan som toppas med syrlig ruccola.  Supergod och väldigt uppskattad bland mina följare på Instagram!

 

 

 

Steps

1
Done

Kyckling och svamp

Tärna kycklingen och skiva svampen.
Stek kycklingen med salt och peppar och ställ åt sidan. Stek sedan svampen i olja med lite japansk soja och ställ åt sidan.
Börja koka pastan.
Finriv parmesanen och finhacka vitlöken.

2
Done

Tillagning

Bryn smöret tillsammans med vitlöken i en djup panna. Tillsätt soja och chiliflakes och låt brynas ihop. Tillsätt sedan färskost och grädde och fond. Låt komma ihop. Peppra. Vänd i kyckling och svamp. Tillsätt parmesan och smaka av med mer chiliflakes, soja och peppar. När det smakar bra. Tillsätt pastan direkt från pastavattnet (som du slevar upp med pastaslev och låter vattnet rinna av).

3
Done

Ruccolasallad

Blanda ruccola med rödvinsvinäger, salt och olja tills du är nöjd med smaken.

4
Done

Servera

Servera pastan med ruccolasalladen.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Brownie cookies med Dumle
previous
Brownie cookies med Dumle

Add Your Comment