0 0
Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 st Spetskål
4 tsk Löjrom
50 g Smör
Flingsalt
1 tsk Olivolja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom

  • 25 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

En väldigt enkel och otroligt god förrätt. Perfekt förrätt om man har en lite mäktigare varmrätt, den rostade spetskålen är också god att servera som tillbehör till varmrätten. Rekommenderar detta!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 200 g. Skiva spetskålen och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och strö på lite flingsalt. Rosta i ca 15 min.

2
Done

Brynt smöret. Häll över det brynta smöret på spetskålen och klicka över romen. Servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill
next
Mini Bananoffe pavlova
previous
Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill
next
Mini Bananoffe pavlova

Add Your Comment