0 0
Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
1 st Spetskål
4 tsk Löjrom
50 g Smör
Flingsalt
1 tsk Olivolja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom

  • 25 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

En väldigt enkel och otroligt god förrätt. Perfekt förrätt om man har en lite mäktigare varmrätt, den rostade spetskålen är också god att servera som tillbehör till varmrätten. Rekommenderar detta!

Veckans produkttips: BÄSTA rivjärnet från MICROPLANE! Perfekt till citrus, parmesan, choklad och muskot.

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 200 g. Skiva spetskålen och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och strö på lite flingsalt. Rosta i ca 15 min.

2
Färdig

Brynt smöret. Häll över det brynta smöret på spetskålen och klicka över romen. Servera!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill
Nästa
Mini Bananoffe pavlova
Föregående
Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill
Nästa
Mini Bananoffe pavlova

Kommentera