• Home
  • Helgmat
  • Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill
1 0
Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 burk Löjrom eler valfri rom
4 dl Créme Fraiche
150 g Ost
0.5 dl Dill
1 st Rödlök
Flingsalt Efter smak

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill

  • 20 min
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

God och lyxig pizza med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill. Anledningen till att den heter pizza bianco är att den inte innehåller tomatsås och därför blir en så kallad vit pizza.

Här har jag ett gott recept på pizzadeg som kräver en våg: Hemmagjord Calzone och riktigt god pizzadeg

Och här är ett annat gott pizzadeg recept som inte kräver våg: Luftig, krispig och god pizzadeg

Steps

1
Done

Degen

Se länkarna ovan för recept på god deg.

2
Done

Pizzan

Sätt ugnen på 250 grader gärna med en plåt i som du kan lägga pizzan på. Hacka rödlöken och dillen så du har all topping redo.

3
Done

Kavla ut degen och skapa kanter med fingrarna. Bre på creme fraiche så de täcker ända fram till kanterna. Lägg på riven ost. Grädda pizzan i ca 10 min eller tills den fått fin färg.
Låt den svalna något och toppa sen med klickar av creme fraiche, löjrom, dill och rödlök. Servera genast!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
majssoppa
previous
Enkel majssoppa
rostad spetsskål med brynt smör och rom
next
Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom
majssoppa
previous
Enkel majssoppa
rostad spetsskål med brynt smör och rom
next
Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom

Add Your Comment