• Hem
  • Middagstips
  • Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill
0 0
Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
1 burk Löjrom
4 dl Créme Fraiche
150 g Ost
0.5 dl Dill
1 st Rödlök
Flingsalt Efter smak

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pizza bianco med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill

  • 20 min
  • Portioner 2
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

God och lyxig pizza med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill. Anledningen till att den heter pizza bianco är att den inte innehåller tomatsås och därför blir en så kallad vit pizza.

Här har jag ett gott recept på pizzadeg som kräver en våg: Hemmagjord Calzone och riktigt god pizzadeg

Och här är ett annat gott pizzadeg recept som inte kräver våg: Luftig, krispig och god pizzadeg

Steg

1
Färdig

Degen

Se länkarna ovan för recept på god deg.

2
Färdig

Pizzan

Sätt ugnen på 250 grader gärna med en plåt i som du kan lägga pizzan på. Hacka rödlöken och dillen så du har all topping redo.

3
Färdig

Kavla ut degen och skapa kanter med fingrarna. Bre på creme fraiche så de täcker och riven ost. Grädda pizzan i ca 10 min eller tills den fått fin färg.
Låt den svalna liite och toppa sen med klickar av creme fraiche, löjrom, dill och rödlök. Servera genast!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
majssoppa
Föregående
Enkel majssoppa
rostad spetsskål med brynt smör och rom
Nästa
Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom
majssoppa
Föregående
Enkel majssoppa
rostad spetsskål med brynt smör och rom
Nästa
Rostad spetskål med brynt smör och finkorning rom

Kommentera