Ingredients
-
Quornbitar + marinad
-
300 g Quornbitar
-
1.5 msk Tomatpure
-
1 tsk Spiskummin
-
1 tsk Paprikapulver
-
2 tsk Sriracha
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 msk Rapsolja
-
Peppar
-
Tillbehör
-
1 st Avokado
-
1 burk Majs
-
150 g Rödkål
-
2.5 dl Råris
-
Sriracha mayo
Directions
Enkel och snabb tacobowl med quornbitar, avokado och rödkål. Det går självklart bra att byta ut quorn mot kyckling, tofu eller soyabitar. Variera även grönsakerna med det du har hemma!
Steps
1
Done
|
QuornbitarBlanda alla ingredienser till marinaden och vänd ner tinade quornbitar. Vänta med att steka tills tillbehören är klara. |
2
Done
|
TillbehörKoka råriset enligt anvisningarna på paketet. Sila av majset, dela avokadon och blanda rödkålen med lite olja, vinäger och salt. Nu kan du steka quornbitarna! |
3
Done
|
ServeraServera quornbitarna med ris, avokado, majs, rödkål och toppa med sriracha majonnäs. |