0 0
Fluffiga pannkakor med banan i

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 st Ägg
2.5 dl Vetemjöl
2 dl Mjölk
1 tsk Vaniljsocker
2 tsk Bakpulver
1 st Banan
Topping
Lönnsirap

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fluffiga pannkakor med banan i

  • 25 min
  • Portioner 2
  • Medium

Ingredienser

  • Topping

Steg

Dela

Fluffiga och goda pannkakor med banan i. Passar perfekt till helgfrukosten eller brunchen. Pannkakorna toppade jag med lönnsirap och det blev otroligt gott!

Här har jag fler pannkaksrecept. 

Steg

1
Färdig

Smet

Blanda alla torra ingredienser i en bunke och tillsätt sedan mjölken. Vispa ihop till en trög smet. Knäck i äggulorna och vispa ihop. Spara äggvitorna i en separat bunke och vispa upp till ett fast och vitt skum. Vänd i lite av äggvitan åt gången i pannkaksmeten och vänd försiktigt ihop med en slickepott.

2
Färdig

Stekning

Klicka ut lite smet i en pann och placera 2-3 skivor banan på smeten. Täck bananskivorna med 1-2 msk smet. Stek pannkakorna på medelvärme i olja på båda sidorna tills de är gyllene. Servera direkt med förslagsvis lönnsirap!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Enkel pasta med bacon, broccoli, paprika och purjolök
Föregående
Enkel pasta med bacon, broccoli, paprika och purjolök
Saftig kycklinglasagne med spenat och soltorkade tomater
Nästa
Saftig kycklinglasagne med spenat och soltorkade tomater
Enkel pasta med bacon, broccoli, paprika och purjolök
Föregående
Enkel pasta med bacon, broccoli, paprika och purjolök
Saftig kycklinglasagne med spenat och soltorkade tomater
Nästa
Saftig kycklinglasagne med spenat och soltorkade tomater

Kommentera