0 0
Tacorisoni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Köttfärs
1 påse Tacokrydda
1 st Vitlöksklyftor
2 dl Fryst majs
10 st Körsbärstomater
1 dl Créme Fraiche
3 dl Vispgrädde
3 dl Mjölk
Örtsalt
2.25 dl Risoni
Peppar
1 dl Riven mozzarella

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Tacorisoni

  • 40
  • Serves 5
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Krämig, god och enkel tacorisoni som går snabbt att laga!  Pastan går även enkelt att göra vegetarisk genom att ersätta köttfärsen mot soyafärs. Servera pastan med en god sallad och toppa med förslagsvis ost!

Steps

1
Done

Värm en panna och stek köttfärsen i olja. Tillsätt tacokryddan när färsen fått fin färg. Vänd i hackad vitlök och delade tomater.

2
Done

Tillsätt sedan majs, creme fraiche, grädde mjölk, örtsalt och peppar. Låt komma ihop och vänd därefter ner risonin. Låt koka upp och sedan sjuda tills risonin är kokt. Ca 10-15 minuter. Smaka av med mer örtsalt och när du är nöjd tillsätt riven ost.
Låt osten smälta och sedan är maten klar!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Äppeltosca – äppelkaka med toscatäcke
next
Laxpasta med paprika
previous
Äppeltosca – äppelkaka med toscatäcke
next
Laxpasta med paprika

Add Your Comment