0 0
Tacospaghetti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 g Valfri färs
1 st Gullök
1 st Vitlöksklyftor
1 påse Tacokrydda
1.5 tsk Spiskummin
1 tsk Chilipulver
1 tsk Lökpulver
1 msk Ketchup
400 g Finkrossade tomater
1.5 dl Créme Fraiche resten kan du spara att ha till
2 dl Riven mozzarella
Salt
Peppar
Tillbehör
Spaghetti
Créme Fraiche

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Tacospaghetti

  • 35
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Smarriga tacospaghetti med tacofärs. En perfekt vardagsmiddag för hela familjen. Tacospaghetti blir även perfekta i matlådan dagen efter. Jag har sen tidigare ett recept på tacopasta, men detta recept skiljer sig en aning. Båda är dock väldigt smarriga!

Steps

1
Done

Stek färsen i en djup panna tills den får yta. Vänd i finhackad lök och vitlök. Stek i ett par minuter till.
Tillsätt påsen med tacokrydda och alla andra kryddor: spiskummin, chilipulver, lökpulver, peppar och salt. Stek ihop och vänd sedan i finkrossade tomater och ketchup. Sänk värmen och låt puttra i 8-10 minuter. Rör om då och då. Börja koka pastan under tiden.

2
Done

När färsen fått puttra en stund tillsätt då creme fraiche och sedan riven mozzarella. Låt allting smälta och gotta ihop sig. Smaka av med salt och peppar.

3
Done

Servera färsen med spaghetti. Du kan blanda ihop spaghetti med färs portionsvis och sedan servera eller servera spagetti och såsen separat. Det är gott med en klick creme fraiche på!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Pulled chicken tacos
previous
Pulled chicken tacos
Chorizogryta
next
Chorizogryta
Pulled chicken tacos
previous
Pulled chicken tacos
Chorizogryta
next
Chorizogryta

One Comment Hide Comments

Gillar verkligen denna istället för det originala köttfärssåset. Supergott och krämigt! Kommer alltid göra på det här viset nu. Tack för receptet! ^^

Add Your Comment