0 0
Tacospaghetti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
500 g Valfri färs
1 st Gullök
1 st Vitlöksklyftor
1 påse Tacokrydda
1.5 tsk Spiskummin
1 tsk Chilipulver
1 tsk Lökpulver
1 msk Ketchup
400 g Finkrossade tomater
1.5 dl Créme Fraiche resten kan du spara att ha till
2 dl Riven mozzarella
Salt
Peppar
Tillbehör
Spaghetti
Créme Fraiche

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tacospaghetti

  • 35
  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

  • Tillbehör

Steg

Dela

Smarriga tacospaghetti med tacofärs. En perfekt vardagsmiddag för hela familjen. Tacospaghetti blir även perfekta i matlådan dagen efter. Jag har sen tidigare ett recept på tacopasta, men detta recept skiljer sig en aning. Båda är dock väldigt smarriga!

Steg

1
Färdig

Stek färsen i en djup panna tills den får yta. Vänd i finhackad lök och vitlök. Stek i ett par minuter till.
Tillsätt påsen med tacokrydda och alla andra kryddor: spiskummin, chilipulver, lökpulver, peppar och salt. Stek ihop och vänd sedan i finkrossade tomater och ketchup. Sänk värmen och låt puttra i 8-10 minuter. Rör om då och då. Börja koka pastan under tiden.

2
Färdig

När färsen fått puttra en stund tillsätt då creme fraiche och sedan riven mozzarella. Låt allting smälta och gotta ihop sig. Smaka av med salt och peppar.

3
Färdig

Servera färsen med spaghetti. Du kan blanda ihop spaghetti med färs portionsvis och sedan servera eller servera spagetti och såsen separat. Det är gott med en klick creme fraiche på!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Pulled chicken tacos
Nästa
Chorizogryta
Föregående
Pulled chicken tacos
Nästa
Chorizogryta

Kommentera