• Home
  • Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung
0 0
Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 dl Grekisk yoghurt
2 st Bananer
1.5 msk Kanel
2 msk Honung
Rapsolja att steka i
Granola
Färska hallon

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung

  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung. En magiskt god frukostkombination! Jag älskar att vispa upp yoghurten för att få den sådär extra krämig och god.

Mängden bestämmer du helt själv, men jag skriver lite ungefärliga mått nedan 🙂

 

Receptet på granolan hittar du här: Hemmagjord granola

Steps

1
Done

Börja med att vispa upp yoghurten och fördela i 2 olika skålar.

2
Done

Dela banerna i 4 delar och stek i olja. Krydda bananerna med kanel och ringla över honung. Stek tills de får lite yta.

3
Done

Toppa yoghurten med granola, banana, hallon och honung!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
färsfyllda paprikahalvor
previous
Goda och enkla färsfyllda paprikahalvor
Pasta med tomater, buffelmozzarella och pinjenötter
next
Pasta med smörig tomatsås, buffelmozzarella och pinjenötter
färsfyllda paprikahalvor
previous
Goda och enkla färsfyllda paprikahalvor
Pasta med tomater, buffelmozzarella och pinjenötter
next
Pasta med smörig tomatsås, buffelmozzarella och pinjenötter

2 Comments Hide Comments

Så gott med yoghurt och frukt! Hur länge vispar du yoghurten? När jag provat att vispa yoghurt (10% fetthalt) blir den bara vattnig 🙁

Om jag köper en yoghurt som är stabbig så vispar jag för hand i ett par sekunder så att den blir krämig och len.

Add Your Comment