0 0
Majsfritters med bönsallad och sriracha fraiche

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Majsfritters
2 Ägg
300 g Majs
2 dl Ost
2.5 msk Majsstärkelse
1 st Vitlöksklyftor
1 tsk Bakpulver
2 msk Rapsolja
Salt
Peppar
Chiliflakes
Sririacha friache
1 dl Créme Fraiche
2 tsk Sriracha
Bönsallad
2 paket Blandade bönor
1 st Rödlök
1 st Paprika grön
Rapsolja
Salt
Peppar

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Majsfritters med bönsallad och sriracha fraiche

Features:
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    • Majsfritters

    • Sririacha friache

    • Bönsallad

    Directions

    Share

    Krispiga och goda majsfritters. Jag har den senaste tiden testat lite olika fritters och dessa med majs är det godaste hittills. Bönsalladen och sriracha fraichen passade också perfekt till!

     

     

    Steps

    1
    Done

    Majsfritters

    Låt majsen rinna av. Mixa hälften av majsen med mixerstav. Riv osten. Blanda mixad och hel majs med ost, ägg, majsstärkelse, bakpulver och salt.

    2
    Done

    Stek små plättar av majssmeten i olja ca 3 min på varje dem sidaa Låt rinna av på hushållspapper.

    3
    Done

    Bönsallad

    Finhacka rödlök och paprika och blanda ihop med bönor, salt, peppar och olja.
    För såsen är det bara att blanda Creme Fraiche med önskad med sriracha.

    4
    Done

    Sriracha Fraiche

    För såsen är det bara att blanda Creme Fraiche med önskad med sriracha.

    Emilia

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Pasta med krämig tomatsås och basilikakräm
    previous
    Pasta med krämig tomatsås och basilikafraiche
    Brownie med chokladkräm och lyxig topping
    next
    Kladdig brownie med chokladkräm och god topping
    Pasta med krämig tomatsås och basilikakräm
    previous
    Pasta med krämig tomatsås och basilikafraiche
    Brownie med chokladkräm och lyxig topping
    next
    Kladdig brownie med chokladkräm och god topping

    One Comment Hide Comments

    Så goda! Använde 10% yoghurt i st för crème fraiche som vi brukar göra. Salladen improviserade vi lite med eftersom maken inte äter bönor. Jag gjorde den här goda varianten med bönor. Han åt med marinerad rödlök och riven morot. Allt blev läckert och frittersen höll ihop fint.

    Add Your Comment