Ingredients
- 3 Banan
- 1.5 dl HavregrynMixa grynen innan om du vill
- 3 dl GrahamsmjölKan bytas ut mot vetemjöl
- 2 st Ägg
- 1.5 tsk Kanel
- 0.75 dl Rapsolja
- 3 msk Honungkan bytas ut mot sirap
- 1 tsk Bakpulver
- 1 tsk VaniljsockerEller vaniljpulver
- 1 krm Salt
Directions
Supergoda och nyttiga bananmuffins som du kan äta till både frukost och mellanmål. Jag smaksatte mina med kanel men det går lika bra att smaksätta med kakao eller toppa med choklad eller bär.
Steps
1 Done | Värm ugnen till 175 grader. Klä plåten med muffinsformar eller använd en muffinsform. |
2 Done | Mosa bananerna med stavmixer och tillsätt olja, honung, ägg. Blanda ihop. |
3 Done | Vänd i kanel, vaniljsocker, bakpulver och salt. Blanda. Vänd sist i grahamsmjöl (går att byra ut mot annat mjöl) och havregryn. |
4 Done | Fördela smeten jämt i muffinsformarna. Grädda i 15-17 min. Ta en titt efter 13-14 min, de ska vara lite fuktiga. Låt svalna. Ät! |