Ingredients
-
250 g Majs
-
400 g Halloumi
-
2 st Ägg
-
1 tsk Bakpulver
-
2 msk Potatismjöl
-
1 st Vitlöksklyfta
-
Peppar
-
Chiliflakes
-
1 msk Persilja
-
Bulgursallad
-
3 dl Bulgur
-
Örtsalt
-
25 g Smör
-
1 st Rödlök
-
150 g Fetaost
-
150 g Sockerärtor
Directions
Majs och halloumifritters med bulgurssallad till. Har gjort ett liknade recept tidigare med vanlig ost istället för halloumig – receptet finns här. Skillnaden i de här receptet är att jag hade mer halloumi i än vad jag hade ost och de blev därför lite mer ”ostiga”. Hade även sriracha fraice till också, så smarrigt 🙂
Steps
1
Done
|
FrittersSila av majsen. Riv halloumin och hacka persiljan så du har allting redo. |
2
Done
|
Stek fritters |
3
Done
|
BulgursalladKoka upp bulgur eller couscous om du föredrar det enligt instruktionerna på paketet. När den är färdig tillsätt en klick smör och örtsalt. Låt den svalna lite och blanda ner fetaost, rödlök och sockerärtor. |