0 0
Chilinudlar med biff och pak choi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
300 g Lövbiff
300 g Äggnudlar
200 g Pak choi
1 st Broccoli
1 tsk Chilipulver
1 dl Rapsolja
2 msk Japansk soya
2 msk Ljus risvinäger
0.5 st Chili
2 st Vitlöksklyftor
3 st Salladslök
1 msk Sesamfrön
0.5 tsk Kummin

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chilinudlar med biff och pak choi

  • 30
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Chilinudlar med biff och pak choi! En chiliolja med mycket smak som man blandar ihop med nudlar, biff och pak choi. Rätten är inte stark, men det beror helt på styrkan på chilin!

Steg

1
Färdig

Koka nudlarna enligt anvisningarna!
Skiva biffen och marinera i 1-2 msk japansk soya och lite olja.

2
Färdig

Häll olja(1dl), vitlök, chili, salladslök, risvinäger, soya, sesamfrön och kummin i en panna och hetta upp. Du ska alltså lägga allt i en kall panna och sen slå på värmen och hetta upp i 2 min. Häll över allt i en skål.

3
Färdig

Stek biffen tills den får färg. Tillsätt broccolin och stek lite till. Lägg i pak choi. Tillsätt nudlarna och oljan. Rör runt.

4
Färdig

Servera! Toppa med sesamfrön och salladslök ?

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Thaisallad med risnudlar, krispig tofu och jordnötsdressing
Thaisallad med fisksåsvinägrett
Nästa
Thaisallad med fisksåsvinägrett
Föregående
Thaisallad med risnudlar, krispig tofu och jordnötsdressing
Thaisallad med fisksåsvinägrett
Nästa
Thaisallad med fisksåsvinägrett

Kommentera